Artrose

Gespecialiseerd in de niet-operatieve behandeling van artrose, voornamelijk heup en de knie

Wij zijn een samenwerking aan gegaan met het Artrose Instituut Nederland

In de afgelopen jaren hebben zij mensen met artrose behandeld en begeleid. Recente wetenschappelijke studies op het gebied van artrose hebben ons de afgelopen jaren een vernieuwde kijk gegeven op artrose en op de meest effectieve behandeling daarvan. Wij zien de afgelopen jaren ook steeds meer cliënten met artrose problemen en mede daarom zijn we een samenwerking aangegaan met dit instituut om gezamenlijk  de beste zorg te kunnen (blijven) leveren.

De werkwijze van het Artrose Instituut Nederland is wetenschappelijk bewezen, best mogelijke niet-operatieve behandelwijze.

De medisch specialist, wij, ergotherapeut, diëtist, podoloog en lifestyle coach werken als één team nauw met elkaar samen. Hierdoor kunnen alle disciplines ingezet worden voor de behandeling van jouw artroseklachten. De persoonlijke omstandigheden die bij jouw een rol spelen bij het veroorzaken of het in standhouden van de artroseklachten worden vanuit de verschillende vakgebieden onderzocht en indien nodig behandeld.

Met een verwijzing van jouw (huis)arts worden de reguliere kosten van de behandeling van artrose vanuit de basisverzekering of de aanvullende verzekering (indien je voldoende aanvullend verzekerd bent) door de ziektekostenverzekeraar vergoed.

 

Nog vragen of direct aanmelden voor het Artrose Instituut Nederland

Afspraken lopen via de administratie van het Artrose Instituut Nederland