label

Tarieven & Vergoedingen

Vergoedingen

Fysiotherapie: Wat wordt er vergoed?

Onze behandelingen wordt voor het merendeel vergoed vanuit aanvullende verzekeringen. Slechts een deel van de vergoeding vindt plaats vanuit de basisverzekering:

  • Bij chronische aandoeningen worden de eerste 20 behandelingen niet vanuit de basisverzekering vergoed. De eerste 20 behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering, maar dat is afhankelijk of je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie en welke polisvoorwaarden daarin staan met betrekking tot vergoeding van fysiotherapie.
  • Bij kinderen tot 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Als er meer behandelingen nodig zijn zullen deze worden vergoed uit de aanvullende verzekering van de ouders, mits zij een aanvullende verzekering hebben afgesloten.
  • Bij incontinentieproblemen worden de eerste 9 behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed (en zo nodig daarna vanuit de aanvullende verzekering).
  • Zorgplannen, wil je weten hoe deze vergoed worden? Klik hier!

Hoeveel behandelingen krijg je vergoed?

Het overzicht van vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen kun je nalezen in de polisvoorwaarden van jouw verzekeraar, vaak onder fysiotherapie, beweegzorg of paramedische zorg.

Let op: Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd brengen wij in rekening. Deze kosten vallen buiten de vergoeding. Ben je verhinderd? Voorkom extra kosten en meld je tijdig af.

Podologie: Wat wordt er vergoed?

In de meeste gevallen is een consult voldoende om een goed advies te geven en een paar zolen aan te meten. De zolen worden tijdens het consult gemaakt, dus zijn klaar terwijl je wacht. Je betaalt een vast bedrag voor het consult en de zolen. De zolen zelf worden meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Tarieven

Tarieven 2023

Tarieven Fysiotherapie

Zitting fysiotherapie * €39,85
Zitting oefentherapie (OT)* €40,30
Screening, intake en onderzoek €67,10
Intake en onderzoek na verwijzing €51,15
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €67,75
Toeslag voor uitbehandeling* €16,30
Niet nagekomen / niet tijdig afgemelde afspraak 100%
Eenvoudige, kort rapporten €16,25
Meer gecompliceerde, tijdrovende rapporten €59,65

 

*De behandelingskosten zijn exclusief materiaal. Materiaalkosten worden apart geïncasseerd en kunnen niet bij de verzekeraar ingediend worden.

Tarieven Fitness

Maandabonnement Light (1 x p/w) €41,75
Maandabonnement Medium (2 x p/w) €61,85
Maandabonnement Heavy (> 2 x p/w) €72,15
Prijzen ‘De Sportzolder’ Klik hier

Tarieven Podologie

Consult en 1 paar zolen €121,00
Extra paar bestellen tijdens consult €67,80

 

 

Nog vragen of direct aanmelden ?

We helpen je graag! Kijk ook even bij de FAQ, mogelijk vind je daar jouw antwoord al.