Vacatures

Kom ons team versterken!

Kom je ons team versterken?

Vacature l Fysiotherapeut l Somatic l Locatie Cothen l Full-/Parttime

Een dynamische functie, waar je jouw bewegingsvisie langzaam in masseert bij cliënten op behandeltafel. Zo bereik jíj jouw doel en de cliënt het zijne: namelijk een duurzaam herstel!

Waarom deze vacature
Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar fysiotherapeut voor onze locatie in Cothen.

Over Somatic
Met locaties in Doorn, Driebergen, Cothen en Leersum zijn wij een bekend gezicht op de Utrechtse Heuvelrug! Elke dag doen wij er, samen met ons gehele team, alles aan om te zorgen dat onze cliënten niet alleen herstellen van hun klachten, maar ook duurzaam gezond blijven! Ons team bestaat uit (sport)fysiotherapeuten, Mulligan-therapeuten, bekkentherapeuten, dry needling experts, podologen, specialisten in de Winbacktechniek, diëtisten, een chiropractor en niet te vergeten onze receptionistes.

Meer weten over ons? Kijk dan op: http://somatic.nl/medewerkers/ hier kan je ook meteen kennis maken met jouw eventuele toekomstige collega’s 😊.

Hoe jouw werkdag eruit zou kunnen zien
De ene dag start je met een lekkere bak koffie of thee, de andere dag sluit je eerst aan bij de lunch voordat aan de slag gaat. Eens in de 2 maanden verzorgen wij de lunch voor jou! Is meteen een mooi moment om even tijd voor elkaar te maken en de belangrijkste zaken door te nemen.

Terug naar de orde van de werkdag 😊. Vanuit je eigen behandelkamer van de dag, neem je plaats in de fijne (ergonomische) bureaustoel en open je jouw agenda. Vandaag staan op de planning: een uurtje begeleiding van medische fitness, gevolgd door: stijve nek, Covid-19 revalidatie, rugklacht, tennisarm, ingescheurde kniebanden, gekneusde enkelbanden en een voetblessure.
Misschien start je eerst met wat mobilisatieoefeningen, maar werken aan herstel doe je ook door bewegen in onze training-fitnessruimtes! Beter worden en Gezond blijven is ons motto
Jij kan de hele dag doen wat jij leuk vindt, want alle telefoontjes e.d. worden opgepakt door onze lieftallige receptionistes.

Over jou

 • Jij hebt die felbegeerde 4-jarige opleiding tot fysiotherapeut afgerond, met een diploma als bewijs (of je zit in de laatste fase van je studie)
 • Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, waarvan 2 avonden tot 20.30 (niet de vrijdagavond)
 • Je hebt kennis van digitale dossiervorming (heb je die nog niet, dan leren wij je dat graag😊
 • Jij hebt ook oog voor de mens achter de klacht. Je bouwt een band met de cliënten op en vraagt verder dan: hoe gaat het met je klacht? Hierbij komen jouw sociale skills goed van pas!
 • Je vindt het leuk om goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en technologieën binnen ons vak en pakt deze ook graag op

Wat jij hier minimaal voor terugkrijgt

 • De ‘usual stuff’ zoals:
  o 23 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, uitbetaling van eventuele over uren en ADV-dagen
  o Reiskostenvergoeding en een pensioenbijdrage

Én ook nog dit:

 • De ruimte en de tijd om je continue te blijven ontwikkelen mede door middel van de Somatic Academy (hier vertellen we je graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek!)
 • Doorgroeimogelijkheden door specialisatie
 • Werken in een gedreven multidisciplinair team
 • Een snel uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een extra inkomen door mee te delen in de verkoop van producten
 • Een bonusregeling
 • Leuke en gezellige collega’s. Collega’s om mee te sparren, naar door te verwijzen, mee koffie te drinken, mee te lunchen of te dineren, om van te leren en om de Vrijmibo mee te houden!
 • En ‘last but not least’ het salaris! Dit afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring en ligt daarom tussen de €2600 en €3600 per maand.

Klinkt deze baan jou als muziek in de oren?
Neem dan contact op met Mark Brakké via e-mailadres: vacature@somatic.nl of via telefoonnummer: 0343-417096. Mark vertelt je graag meer over Somatic en de vacature!

Wil je direct solliciteren? Mail je C.V. en een korte motivatie(video) waarom jij denkt dat deze baan geknipt is voor jou naar: vacature@somatic.nl.

Je zal binnen 1 werkdag een reactie op je vraag of sollicitatie ontvangen.

Ben jij meer van het persoonlijke contact? Loop lekker binnen bij één van onze locaties en neem je CV mee, we ontvangen je graag.

* Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd

Stuur direct jouw motivatie en CV