Somatic

Supplementen

Preventieve gezondheid met de juiste voedingsstoffen

Voor al je vragen op het gebied van gezondheid kun je bij ons terecht. Daarbij geloven we in een integrale aanpak. Dat betekent dat we je tips geven op het gebied van beweging, voeding, mindset en balans. Zo helpen we je gezond te blijven en je dagelijkse prestaties te verbeteren.

Beweging

Bewegen doe je iedere dag, maar waarschijnlijk sta je er niet altijd bij stil. Je verplaatst je in huis, je fietst naar je werk of je loopt bijvoorbeeld naar de supermarkt. Wanneer je regelmatig beweegt neemt de kans op allerlei ziektes en aandoeningen af. Voldoende bewegen zorgt ervoor dat je je fitter en energieker voelt en beter kunt omgaan met stress.

Tegelijkertijd vraagt onze samenleving steeds minder beweging van ons; deuren gaan automatisch open, liften en roltrappen vervangen de gewone trap, we nemen vaker de auto en voeren beroepen vaak zittend uit. Het is dus verstandig om bewust stil te staan of je voldoende beweegt. In Nederland gelden er een aantal algemene beweegnormen. Deze normen hanteren we ook binnen Somatic. We vertellen je er graag meer over.

Voeding

Voeding vormt, samen met voldoende bewegen, de basis voor een goede gezondheid en een gezond gewicht. Voeding kun je zien als de brandstof voor je lichaam. Als je goed wilt presteren, zul je deze brandstof nauwkeurig moeten uitkiezen. Zo kan een periode waarin je ongezond eet, een tekort geven aan essentiële voedingsstoffen als vitamines en mineralen.

Hierdoor kan je lichaam minder goed functioneren en je minder goed beschermen tegen ziektes. Het is dus belangrijk dat je je bewust bent van wat je eet, en welke gunstige of juist ongunstige invloed voeding op je lichaam heeft. Bij Somatic baseren we ons in de voedingsadviezen op de landelijke richtlijnen van Het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad.

Heb je een vraag of wil je gelijk supplementen bestellen?

We helpen je graag