Alstublieft

Onze zorgplannen

Zorgplan

Rugpijn

Rugpijn is lastig en hardnekkig

Eén van de eerste zorgplannen die er ontwikkeld is, is het zorgplan Rugpijn. Ongeveer 80 procent van de volwassenen in Nederland heeft wel eens rugpijn. Alledaagse dingen worden moeilijk en pijnlijk door constante last van uw rug. Soms komt het ineens, soms sluipt het er langzaam in. Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. De juiste behandeling van uw rugpijn is belangrijk om snel weer van uw pijn af te zijn. Zo kunt u weer pijnvrij bewegen en uw dagelijkse activiteiten doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel. Rugpijn is vaak een terugkerend probleem. De best mogelijke zorg voor uw rugpijn Het Zorgplan Rugpijn is ontwikkeld door professionals op het gebied van rugproblemen en biedt u de best mogelijke zorg voor uw rugklachten. Met het Zorgplan Rugpijn kunt u rekenen op betrouwbare zorg en een spoedig en blijvend herstel. Uw fysiotherapeut gaat direct samen met u aan de slag. Aan de hand van een uitgebreid startonderzoek wordt bepaald hoe ernstig en hevig uw rugpijn is.

Rugpijn is bij iedereen anders en de behandeling van uw rug is persoonlijk maatwerk. Afhankelijk van de ernst van uw rugpijn varieert de behandeling van een korte begeleiding tot maximaal zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.

Inhoud zorgplan rugpijn
Rugpijn
Zorgplan

Nekpijn

Een pijnlijke nek

Nekpijn is vervelend en zorgt ervoor dat u niet vrij kunt bewegen. Om u heen kijken of autorijden wordt plotseling een pijnlijke gebeurtenis. De pijn komt zo maar ineens, doordat u een verkeerde beweging maakt, of ontstaat juist geleidelijk aan. Nekpijn is lastig en komt altijd ongelegen. Na rugpijn is het de meest voorkomende klacht met betrekking tot bewegen. Eigenlijk krijgt iedereen er weleens mee te maken in meer of mindere mate.

Een juiste behandeling van nekpijn zorgt voor (snelle) verbetering en een optimaal herstel. Dit zodat u weerpijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen van groot belang, juist ook een blijvend herstel is belangrijk.

De best mogelijke zorg voor uw nekpijn

Om u de beste zorg te bieden voor uw nekpijn en u goed en langdurig van uw pijn af te helpen, is er het Zorgplan Nekpijn. Dit is één van onze geprotocolleerd zorgplannen ontwikkeld
door professionals op het gebied van nekpijn. Een persoonlijk zorgplan op basis van een goede inschatting van de ernst en de soort nekpijn waar u last van heeft. Zo komt u goed en langdurig van uw pijn af.

Met het Zorgplan Nekpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de best mogelijke zorg voor u. Gegeven door een hiervoor speciaal geschoolde fysiotherapeut

Inhoud zorgplan nekpijn
Nekpijn
Zorgplan

Schouder

Last van uw schouder?

Schouderpijn is een vervelende pijn die u erg kan beperken in het dagelijks leven. De klachten kunnen langzaam ontstaan of er ineens heftig zijn. Vaak is het dan lastig en pijnlijk om de arm naar boven te bewegen of de arm rond te draaien. Gewone dingen zoals tillen, boodschappen doen of stofzuigen worden ineens pijnlijk.

Algemeen wordt ingeschat dat ongeveer 1 op de 5 mensen last krijgt van de schouder. Naarmate u ouder wordt, neemt de kans op deze klacht toe. Bij veel mensen gaat de pijn weer over na ongeveer zes weken. Echter kan het ook voorkomen dat de schouderpijn meer dan zes maanden aanhoudt. Dit is afhankelijk van de oorzaak van de pijn en de behandeling.

Een goede behandeling van uw schouderpijn zorgt ervoor dat u snel en juist ook goed herstelt. Dit zodat u weer pijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen van groot belang, juist ook een blijvend herstel is belangrijk.

De best mogelijke zorg voor uw schouderpijn zijn onze zorgplannen

Met het Zorgplan Schouderpijn krijgt u de best mogelijke zorg voor uw schouderpijn. Het zorgplan is een geprotocolleerd programma, waarmee we u snel en langdurig van uw pijn afhelpen. Het zorgplan is ontwikkeld door professionals op het gebied van schouderklachten en gaat uit van de ernst en het soort schouderpijn waar u last van heeft. Een persoonlijke aanpak is hierbij het uitgangspunt.

Inhoud zorgplan schouderpijn
Schouderpijn