Haal- en brengservice Somatic de Fysioclub

Haal- en brengservice Somatic de Fysioclub

Bent u onlangs geopereerd en niet in staat uzelf te vervoeren? De haal & breng service van Somatic biedt dan uitkomst. De meeste optimale revalidatiezorg leveren wij op onze praktijken zelf. Cliënten van Somatic kunnen daarom in speciale gevallen gebruik maken van onze haal & breng service. Wij bieden deze mogelijkheid aan cliënten uit de regio* die vanwege hun status na operatie niet in staat zijn om zelfstandig naar de praktijk te komen. Ideaal wanneer u, qua vervoer, aangewezen bent op uw partner, kinderen of buurman.

De Somatic haal & breng service wordt uitsluitend aangeboden bij de volgende indicaties (postoperatief): nieuwe heup (total hip), nieuwe knie (total knee), kruisbandoperatie (VKB/ AKB), meniscusoperatie en een aantal schouderoperaties. Heeft u een indicatie die er niet tussenstaat, maar zou u wel graag gebruik maken van deze service? In overleg met u bespreken we graag de mogelijkheden. De behandelend fysiotherapeut bepaalt of u in aanmerking komt voor dit vervoer. De administratie informeert u graag op welke dagen en tijdstippen dit mogelijk is.

Wilt u na uw operatie zorgeloos revalideren bij Somatic?

Wij helpen u graag bij

  • Spier of peesblessures
  • Aandoeningen aan het bewegingsapparaat
  • Revalidatie na een gewrichtsvervangende operatie
  • Revalidatie bij COPD
  • Revalidatie bij sportletsels

Regio: Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Leersum, Amerongen, Overberg, Maarsbergen en Maarn), Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede.

Haal- en breng service

Onze haal en breng service is geheel gratis!

U kunt gratis gebruik maken van deze dienst als u vanwege uw medische indicatie niet in staat bent om zelfstandig naar de praktijk te komen.

Op onze praktijklocaties kunnen we u beter van dienst zijn dan in uw thuissituatie. We beschikken op de praktijk over alle middelen en benodigdheden om uw herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Deze zijn vaak niet beschikbaar in uw thuissituatie.

Geïnteresseerd? Bel met één van onze locaties om te vragen of u in aanmerking komt of vul ons contactformulier in.

  • Onze Haal en Brengservice wordt uitsluitend aangeboden bij postoperatieve indicaties.
  • Wij bieden deze service uitsluitend aan indien de rijafstand binnen 5 km van één van onze praktijklocaties is.