Nekpijn

Het Zorgplan Nekpijn voor de beste aanpak

Het Zorgplan Nekpijn

Het Zorgplan Nekpijn is speciaal ontwikkeld om jouw pijnklachten weg te nemen en om te voorkomen dat je in de toekomst weerlast krijgt. De resultaten van het zorgplan spreken voor zich:

(resultaten gemeten onder meer dan 30.000 behandelde patiënten)

van de patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld

van de patiënten is zeer tevreden

1. Direct aan de slag met je nekpijn

De zorg voor jouw nekpijn begint op het moment dat je zich in de fysiotherapiepraktijk meldt. In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we wat de oorzaak is van jouw pijn. Door dit meteen te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om je weer pijnvrij te krijgen.

2. Persoonlijke aanpak

Geen nekklacht is hetzelfde en de behandeling vraagt dan ook om maatwerk. Dit is afhankelijk van de verschijnselen waarje last van heeft. In het zorgplan onderscheiden we vier soorten nekpijn. De aanpak van jouw nekklacht bestaat uit een combinatie van behandelingen, oefeningen en metingen. De behandeling kan variëren van zes weken tot twaalf weken.

3. Gericht op resultaat

We houden constant bij welke vorderingen je maakt, dat spreekt voor zich. Zo weet u exact waar je aan toe bent en welke resultaten je kunt verwachten. Bij de afronding van jouw behandeling kun je weer pijnvrij bewegen. Het zorgplan vermindert de kans dat jouw nekpijn in de toekomst weer terugkomt.

4. Kwaliteit als uitgangspunt met het zorgplan Nekpijn

Het zorgplan wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken, die zijn aangesloten bij ZorgTopics. Dit is een vereniging waarin praktijken samenwerken om de best mogelijke zorg te ontwikkelen. De zorgplannen staan voor kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld door professionals op basis van landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Jouw fysiotherapeut is speciaal geschoold voor de behandeling met zorgplannen. Zodoende kun je rekenen op de best mogelijke zorg voor jouw klacht of aandoening.

Heb je nog een vraag of wil je je gelijk aanmelden?

We helpen je graag!
Kijk ook even bij de FAQ, mogelijk vindt u daar uw antwoord al.