Zorgplan

Het Zorgplan Rugpijn voor de beste aanpak

Het Zorgplan Rugpijn

Het Zorgplan Rugpijn is speciaal ontwikkeld om jouw klachten weg te nemen en om te voorkomen dat je in de toekomst weer last krijgt. De resultaten van het zorgplan spreken voor zich:

(resultaten gemeten onder meer dan 30.000 behandelde patiënten)

van de patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld

van de patiënten is zeer tevreden

1. Uitgebreid startonderzoek

Het Zorgplan Rugpijn is zorg op maat. De juiste behandeling begint bij een goed beeld van jouw rugpijn. Samen met de fysiotherapeut doet je een uitgebreid startonderzoek. Dit onderzoek brengt de ernst en hevigheid in kaart. De uitkomsten van het onderzoek geven richting aan de behandeling, die voor jou het beste resultaat oplevert.

2. Behandeling op maat met het Zorgplan Rugpijn

De fysiotherapeut gaat niet zomaar aan de slag, maar maakt voor jou een persoonlijk behandelplan. Dit aan de hand van het startonderzoek. Zo wordt de beste aanpak gegarandeerd en ben je snel en voor langere periode van de rugpijn af. Dit zorgplan is ontwikkeld binnen ZorgTopics en alléén maar aangeboden door aangesloten praktijken

3. E-health begeleiding

Gedurende het Zorgplan Rugpijn krijgt u aanvullend op jouw behandeling extra begeleiding op afstand. Dit kan bestaan uit overleg met uw fysiotherapeut of bijvoorbeeld online oefeningen voor de rug. Zo kun je ook thuis werken aan  herstel, samen met jouw fysiotherapeut. De mogelijke inzet van e-health wordt in afstemming met de fysiotherapeut bepaald.

3. Persoonlijke afsluiting

De zorg voor jouw rug stopt niet na de behandeling. Het is juist belangrijk om de rug goed te gebruiken tijdens alledaagse activiteiten. Jouw fysiotherapeut geeft hiervoor tips en adviezen in een persoonlijke afsluiting van het zorgplan. Zo blijft je ook in de toekomst verlost van rugpijn.

4. Het Zorgplan Rugpijn en de behandelgarantie

Mocht het zo zijn dat de rugpijn toch weer terugkomt, dan hebt je recht op behandelgarantie. Jouw fysiotherapeut zal een aanvullende behandeling starten, zonder dat dit geld kost of in mindering wordt gebracht op jouw zorgverzekering. Vraag bij de fysiotherapeut naar de voorwaarden van de behandelgarantie

Heb je nog een vraag of wil je je gelijk aanmelden?

We helpen je graag!
Kijk ook even bij de FAQ, mogelijk vindt u daar uw antwoord al.