Zorgplan

Het Zorgplan Schouderpijn voor de beste aanpak

Het Zorgplan Schouderpijn

Het Zorgplan Schouderpijn is speciaal ontwikkeld om uw klachten weg te nemen en om te voorkomen dat u in de toekomst weer last krijgt. De resultaten van het zorgplan spreken voor zich:

(resultaten gemeten onder meer dan 6.000 behandelde patiënten)

van de patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld

van de patiënten is zeer tevreden

Direct aan de slag

De zorg voor uw schouderpijn begint op het moment dat u zich in de fysiotherapiepraktijk meldt. In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we wat de oorzaak is van uw schouderpijn. Door dit meteen te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om u weer pijnvrij te krijgen.

Persoonlijke aanpak

Geen schouderpijn is hetzelfde en de behandeling vraagt dan ook om maatwerk. In het zorgplan onderscheiden we vier soorten schouderpijn. Dit is afhankelijk van de verschijnselen waar u last van heeft. De aanpak van uw schouderpijn bestaat uit een combinatie van behandelingen, oefeningen en metingen. De behandeling kan variëren van zes weken tot twaalf weken.

Gericht op resultaat

Het spreekt voor zich dat we constant bijhouden welke vorderingen u maakt. Zo weet u exact waar u aan toe bent en welke resultaten u kunt verwachten. Bij de afronding van uw behandeling kunt u weer pijnvrij bewegen. Het Zorgplan Schouderpijn vermindert de kans aanzienlijk dat uw schouderpijn in de toekomst weer terugkomt.

Kwaliteit als uitgangspunt

Het Zorgplan Schouderpijn wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken, aangesloten bij ZorgTopics. Dit is een vereniging waarin praktijken samenwerken om de best mogelijke zorg te ontwikkelen. De zorgplannen staan voor kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld door professionals op basis van landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten. Uw fysiotherapeut is speciaal geschoold voor de behandeling van schouderpijn met het zorgplan. Zodoende kunt u rekenen op de best mogelijke zorg voor uw klacht.

E-health begeleiding

Gedurende het Zorgplan Schouderpijn krijgt u aanvullend op uw behandeling extra begeleiding op afstand. Dit kan bestaan uit overleg met uw fysiotherapeut of bijvoorbeeld online oefeningen. Zo kunt u ook thuis werken aan uw herstel, samen met uw fysiotherapeut. De inzet van E-health wordt bepaald in afstemming met uw fysiotherapeut

Heb je nog een vraag of wil je je gelijk aanmelden?

We helpen je graag!
Kijk ook even bij de FAQ, mogelijk vindt u daar uw antwoord al.