Changes Ahead

Aantal wijzigingen doorvoeren per 01-05-2023

Beste cliënten van Somatic,

Het is niemand ontgaan dat we in een storm van bijzondere omstandigheden zitten. De komende maanden gaan een aantal wijzigingen doorgevoerd worden omdat Somatic haar dienstverlening wil aanpassen en verbeteren in de huidige tijd.
Zo zullen we bijvoorbeeld gaan werken met trainers die samen met de fysiotherapeuten de trainingsschema’s en revalidatieprocessen gaan begeleiden. Ook zijn veel nieuwe inzichten op het trainings- en revalidatiebeleid welke Somatic ook graag in de praktijk wil gaan inzetten. Hiervoor zal ook de apparatuur aangepast gaan worden aan de huidige tijd.

Daarnaast start er per 1-5-2023 een compacter rooster waardoor er meer overlegmomenten voor de collega’s rond het middaguur kunnen worden gecreëerd. Dit laatste zal de kwaliteit van onze dienstverlening alleen maar ten goede komt. Het nieuwe rooster is mogelijk omdat is gebleken dat door het thuiswerken en de veranderde tijd er steeds minder vraag is naar de latere avonduren (20.30 – 21.30 uur). Dit betekent dat de fysiopraktijk en de trainingszaal om 20.30 uur gaan sluiten. Natuurlijk zal er voor de cliënten die nu nog op dit late uur sporten gezamenlijk naar een alternatief worden gezocht en is er vaak al gevonden.

Het moge duidelijk zijn dat iedereen die zich meldt voor fysiotherapie graag binnen een korte periode gezien wil worden. Om aan de grote vraag naar zorg te kunnen (blijven) voldoen met het huidige team, gaan we om die reden naar maximaal 25 minuten per behandeling. Op deze manier wordt de druk op de agenda’s enigszins verlaagd en blijft in de toekomst de kans groot dat je snel bij één van de collega’s terecht kan.

We gaan er vanuit u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht.

Team Somatic