PREM-vragenlijsten vanuit de fysiotherapie

Leesmap Wait gratis

We hebben mooi nieuws, we hebben namelijk voor onze cliënten iets leuks in petto. We hebben vanaf nu de mogelijkheid om een klein presentje weg te geven.

Het zichtbaar maken van cliëntervaringen draagt bij aan betere zorg. Goede kwaliteitsinformatie stelt je als zorgaanbieder in staat om op basis van inzichten gericht te werken aan kwaliteit. Het is voor ons daarom erg belangrijk dat hier zo veel mogelijk van onze cliënten aan meedoen.

Waardering voor cliënten, die de moeite nemen om een PREM-vragenlijst in te vullen, is dan ook op zijn plaats. Om deze waardering kenbaar te maken bieden we een klein presentje aan.

Vanuit deze gedachte is er een samenwerking met Wait aangegaan. Wait is een digitale leesmap die je middels een app toegang geeft tot een groot aanbod van populaire digitale tijdschriften en (luister-)boeken.

Via Wait krijgen onze cliënten, die de PREM-vragenlijst ingevuld hebben, één week gratis en onbeperkt toegang tot de app!

Het basisproces verandert niet. Je ontvangt namelijk zoals gebruikelijk een uitnodiging voor de PREM-vragenlijst per e-mail. Na het invullen van de PREM-vragenlijst kom je als cliënt terecht op een bedankpagina met de mogelijkheid om direct toegang te kunnen krijgen tot de digitale leesmap. Uiteraard is niets verplicht.

Via een snelle en eenvoudige registratie kun je dan één week gratis en onbeperkt gebruik maken van de digitale leesmap met tientallen bladen van de Quest en de Party tot het Formule 1 magazine. De toegang tot Wait kan vanuit elke gewenste locatie.

Veel lees plezier!!