Nekpijn

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wat is nekpijn?

Pijn in de nek komt veel voor en is meestal afkomstig uit de bewegende delen van de nek: de spieren, de banden en de kleine gewrichten. Een acute aanval van nekpijn kan behoorlijk pijnlijk zijn. Het is goed om je dan te bedenken dat dit meestal niet wordt veroorzaakt door een ernstige aandoening.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij werken met het et Zorgplan Nekpijn. Dit zorgplan is een geprotocolleerd programma ontwikkeld door professionals. Dit zorgplan biedt je de best mogelijke zorg. Je kunt rekenen op goede en vertrouwde zorg waarmee u verder komt.

In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we wat de oorzaak is van uw nekpijn. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om je weer pijnvrij te krijgen. Geen nekpijn is hetzelfde en de behandeling is dan ook persoonlijk maatwerk.

In het zorgplan onderscheiden we verschillende soorten nekpijn. Afhankelijk van de verschijnselen waar u last van heeft. De aanpak van uw nekpijn bestaat uit een combinatie van behandelingen, oefeningen en metingen en varieert van zes weken tot twaalf weken.

Het spreekt voor zich dat we constant bijhouden welke vorderingen u maakt. Zo weet u exact waar u aan toe bent en welke resultaten u kunt verwachten. Bij de afronding van uw behandeling kunt u weer pijnvrij bewegen.

  • Direct aan de slag
  • Persoonlijk behandeltraject
  • Constante controle op voortgang en pijnafname
  • Duurzaam pijnvrij na afronding
  • Hoogwaardige kwaliteit o.b.v. de laatste richtlijnen en inzichten

Wil je meer weten over onze behandeling met betrekking tot nekklachten neem dan contact met ons op.